|
| סוהא מנצור |
חוקרי ימ"ר מרכז עצרו בצהריים (31.12) תושב ג'לג'וליה בחשד למעורבות ברצח המורה לספורט, סוהא מנצור (39) מטירה, בחודש נובמבר. החשוד היה בהליכי גירושין ממנצור ז"ל.
מנצור, אם לארבעה ומורה לחינוך גופני בבית ספר בג'לג'וליה, נורתה ב-5 בנובמבר בעת שישבה ברכבה בכניסה לביתה שבטירה. צוות מד"א שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותה תוך זמן קצר. שוטרי תחנת קדמה שהוזעקו למקום סגרו את הזירה ופתחו בחקירה. בדיקה ראשונית העלתה כי האישה נשואה בפעם השנייה, ובאותה עת היתה בהליכי גירושים מבעלה הנוכחי.
עוד התברר כי בתקופה שקדמה לרצח הגישה האישה שלוש תלונות במשטרה על איומים ואלימות מצד בעלה. התלונה האחרונה הוגשה כשבוע לפני הרצח. על פי מה שדווח אז, הליך הגירושין מבעלה הגיע לסיומו כיממה לפני שאירע הרצח.
לאחר הרצח מאות אנשים, ביניהם אנשי ציבור וראשי רשויות ערביות ופעילים פוליטיים וחברתיים, הפגינו מול עיריית טירה כנגד אלימות בכלל, ואלימות נשים בפרט.
![]() |
| עו"ד עומר מסארווה |
בתוך כך, במשטרה בדקו מספר כיווני חקירה, וביניהם חשד כי הרקע לרצח הוא אלימות בתוך המשפחה. בהמשך הועברה החקירה לימ"ר מרכז וניסו לאתר את בעלה של מנצור עד שנעצר היום בצהריים, לדבריו, בעת שהיה בדרכו להסגיר את עצמו לאחר שהתברר לו כי דרוש לחקירה.
סנגורו של החשוד, עו"ד עומר מסארווה, מסר: "מרשי מכחיש כל קשר לרצח. לא דובים ולא יער. הלקוח שלי בטוח בחפותו והוא לא ידע שמחפשים אותו, ובעת מעצרו היה בדרכו להסגיר את עצמו לאחר שנודע לו כי מחפשים אותו".
עדכון (1.1.15)
בית משפט השלום בפתח תקווה האריך עד 11 בינואר את מעצרו של ואיל מוטלק (43) החשוד ברצח אשתו עמה היה מצוי בהליך גירושין.










