אישום: ירה בפקיד המלון בגלל ויכוח על 50 שקל

שתף כתבה עם חברים

לפי כתב האישום נגד יוסי מנחם, ויכוח בנוכחות חברתו על מחיר חדר ללילה הוביל אותו לעזוב את המלון ולחזור כשראשו מכוסה ובידו אקדח שלוף. הפרקליטות: "הוא אלים, מסוכן, קר רוח ואכזרי"

בלילה שבין ה-27 ל-28 באפריל נכנס יוסי מנחם (20) למלון "אורלי" באשדוד עם חברתו, וביקש לשכור חדר תמורת 200 שקל – לטענתו אותו מחיר כפי ששילם בעבר. ואולם, פקיד הקבלה השיב כי עלות החדר הינה 250 שקל. בכתב אישום שהגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע, טוענת פרקליטות מחוז הדרום כי השיחה הזו עם פקיד הקבלה הובילה את מנחם לירות בפקיד מאוחר יותר ולפצוע אותו.

בכתב האישום שהגיש עו"ד ערן צברי נטען, כי מנחם ירה בפקיד הקבלה בגלל הוויכוח על אותם 50 שקלים. לפי כתב האישום, לאחר אותו ויכוח עזבו מנחם וחברתו את המלון, הוא נפרד ממנה, נסע מהמקום, החליף בגדים, הצטייד באקדח טעון, וחזר למלון כשראשו מכוסה בכובע של מעיל ואקדח שלוף בידו. אז, כך נטען, ניגש לדלפק הקבלה, ירה בפקיד מספר יריות ונמלט בריצה מהמלון.

כשהוא שותת דם הזעיק הפקיד עזרה, צעד מספר צעדים, והתמוטט על רצפת לובי המלון.
מלבד כתב האישום – המייחס למנחם עבירות של חבלה בכוונה מחמירה ועבירות נשק – הגישה הפרקליטות בקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים. בין היתר נטען בבקשה, כי למנחם עבר פלילי מכביד. בבקשה אף מוגדר מנחם כ"אלים ביותר, מסוכן, קר רוח ואכזרי".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *