
קונסטנטין פוגוליילו (30), אסיר ברישיון מיפו, הואשם לאחרונה בפריצה לדירה בבת ים ובגניבת רכוש. על פי כתב האישום, ב-7 במאי פרץ פוגוליילו לדירה ברחוב שלום עליכם בבת ים.
מכתב האישום עולה, כי הנאשם השתמש לצורך ההתפרצות בגוף מתכתי שסביבו ליפף רדיד אלומיניום. נטען כי באמצעות המכשיר שהוכנס לצילנדר, פוגוליילו פתח את הדלת ולאחר סריקה בחדרים גנב 2,000 שקל ותכשיטים שונים, בהם טבעת נישואין, עגילים ושרשרת.
כתב האישום נגד הצעיר מתבסס על די-אן-איי שהופק מרדיד האלומיניום שנמצא בתוך המנעול וכן ערכת ההתפרצות שתוארה בכתב האישום ונתפסה בתוך דירתו של הנאשם. הוא מצדו, הכחיש את המיוחס לו.

מבקשת המעצר עד תום ההליכים עולה, כי באמתחתו של הצעיר הרשעה משנת 2016 בעבירות רכוש וסמים. רק באוקטובר אשתקד הוא שוחרר ממאסר בן שנתיים ולחובתו מאסר על תנאי.
לאחר הגשת כתב האישום ביקש סנגורו של הצעיר, עו"ד ניר ליסטר, לשחרר את מרשו לחלופת מעצר. הוא נשלח לקבלת תסקיר משירות מבחן, שהמליץ על שחרורו לאחר תסקיר שלישי בו נמצאו מפקחים ראויים. למרות המלצת שירות המבחן, התביעה המשטרתית התנגדה לשחרור נוכח עברו הפלילי של הצעיר ועבירה דומה שבגינה ריצה מאסר.
בסופו של דבר, השופטת דנה אמיר קיבלה את עמדת ההגנה והורתה על שחרורו של הצעיר למעצר בית בפיקוח אנושי ובערבויות כספיות.







