
הצהרת תובע הוגשה היום (17.10.18) נגד איגור חרלנוב (52) מקריית ים שנעצר בחשד למעורבות ברצח ובניסיון רצח של שניים בדירתו.
כזכור, ב – 22 בספטמבר, סמוך לשעה 18:30, התקבל דיווח במוקד מד"א במרחב כרמל על קטטה ברחוב גיורא יוספטל בקרית ים. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו טיפול רפואי ופינו לבית חולים רמב"ם שלושה פצועים: אחד אנוש כבן 50 עם חבלת ראש, אחד קשה כבן 40 עם פציעה חודרת בפלג גופו העליון ואחד בינוני עם חבלה בחזה. בהמשך נמסר על מותו של הפצוע האנוש – סרגי איטין.
מבדיקה ראשונית עלה כי ישנה היכרות מוקדמת בין המעורבים אשר גרים באותו הבניין. כמו כן עלה כי הקטטה ביניהם החלה בעקבות ויכוח שפרץ ביניהם, ככל הנראה לאחר שהיו שרויים בגילופין.
חקירת חוקרי יל"פ במרחב אשר העלתה כי החשוד ושניים נוספים ישבו ביחד עמו, כשבמהלך הערב, נתגלע ויכוח בין הנוכחים במקום ובמהלכו תקף החשוד את שני חבריו באלימות קשה תוך שהוא משתמש בפטיש ובסכין.
מעצרו של החשוד, המיוצג על ידי עו"ד לאוניד פרחובניק, הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בקריות – והיום הוגשה נגדו הצהרת תובע, לפיה בכוונת הפרקליטות להאשים אותו בהמתת המנוח ובניסיון להמתת חברו.
לאתר "פוסטה" נודע כי בדיוק לפני שמונה שנים, באוקטובר 2010, נעצר חרלנוב בחשד כי תקף אדם אחר וגרם לו לחבלות ושברים. כמו כן בהמשך אף ניסה לשבש חקירה ולהשפיע על עדה לאירוע. בסופו של דבר החשוד שוחרר ולא הוגש נגדו בזמנו כתב אישום.








