
צוות הסנגורים שגבר על המדינה בתיק המצלמות שהוליד פסיקה סנסציונית, לפיה אמינות המצלמות לא הוכחה, מאחד כוחות. עורכי הדין תומר גונן,יוסי יעקבי, כפיר דור וערן בר–אור יהיו שותפים החל מ-1 בינואר 2019 במשרד ממוזג אחד, שעשוי להיות הגדול בארץ בתחום התעבורה, בעל שלושה סניפים: תל אביב, חיפה ונצרת עלית.
לעו"ד גונן, שהיה הפנים של תיק המצלמות בעכו, הצטרפו תוך כדי ניהולו שלושת הקולגות הבכירות. עו"ד הוותיק יעקבי הוא יו"ר ועדת תעבורה הארצית בלשכת עורכי הדין, עו"ד בר אור היה שנים רבות בפרקליטות מחוז חיפה וסגן בכיר לפרקליט המחוז עד שנת 2013, ואילו עו"ד דור מייצג בימים אלה את הכדורגלן יצחק אספה, החשוד בתאונת פגע וברח בה נהרג הנער ארי נשר. עו"ד גונן עצמו היה בעבר ראש לשכת תביעות תעבורה בחדרה וראש משרד החקירות בתחנת זבולון.
בימים אלו פעיל גונן בחזית ציבורית נוספת, כמתמודד ברשימה למועצה האזורית עמק יזרעאל. גונן וסגן קצין חינוך ראשי לשעבר אל"מ מיל' רז קרני מתמודדים על מושבי הישוב הקהילתי שמשית, מול חברי רשימה שאיישו את המושבים בקדנציה האחרונה.
גונן וקרני תומכים גם במועמדת החדשה לראשות מועצת עמק יזרעאל, לימור רגב, המתמודדת מול ראש המועצה המכהן אייל בצר. גונן: "אחרי 12 שנים של בצר כראש מועצה ושבע נוספות כסגן, הגיע הזמן להחליף ולרענן את המערכת, וליוזמות ורוחות חדשות. עשרים שנה בהנהלת המועצה זה די והותר".






