עבריין בכיר וחברו נפצעו באירוע ירי באשקלון

שתף כתבה עם חברים
זירת ירי (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

שני תושבי אשקלון, המוכרים למשטרה,  נפצעו לפנות ערב באירוע ירי באשקלון (4 בנובמבר). 

תחילתה של החקירה בדיווח על אירוע ירי בעיר. למקום הוזעקו כוחות הצלה ומשטרה ומהזירה פונו לבית חולים ברזילי בעיר שני תושבי העיר שנפצעו באורח קל.

לאתר פוסטה נודע כי השניים מוכרים למשטרה. אחד מהם אף נחשב לעבריין בכיר, כשבעבר נחשב כמי שהיה מקורב לבני שלמה.
אין זו הפעם הראשונה שאותו עבריין הינו יעד לפגיעה.  כך למשל, לפני מספר חודשים הושלך פריט נפץ לעבר רכבו על פי החשד אז במטרה לפגוע בו או באחיו.  הוא נמלט מהזירה, לכאורה,  תוך סיכון חיי שוטרים ובהמשך נעצר בדירת מסתור, אך  שוחרר לאחר מכן. 

ובחזרה לאירוע הערב. שוטרי תחנת אשקלון החלו בביצוע אחר מבצעי הירי, לצד איסוף אמצעי תיעוד בסביבת הזירה וממצאים פורנזיים ע"י חוקרי הזיהוי הפלילי. הרקע לאירוע פלילי והנסיבות נבדקות. בהמשך, בתום הערכת מצב, נוכח זהות הקורבנות,  יוחלט האם להטיל את החקירה על חוקרי ימ"ר לכיש.

יש לציין כי מדובר באירוע ירי שני תוך יממה באשקלון. בלילה בין שני לשלישי נפצע צעיר, בן 29, מראשון לציון ברחוב חובבי ציון באשקלון ונפצע באורח קשה. המשטרה פתחה בחקירת גם האירוע הזה. במקרה הזה החשד שנבדק כי הרקע הינו אישי.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *