
בשעה 01:56 לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על צעיר בן 19 מחיפה, מוכר למשטרה מתחום הסמים, שנפצע באירוע אלים בשדרות המגינים בעיר (17 ספטמבר).
חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני כשהוא סובל מפציעות חודרות קשות, ופינו אותו למרכז הרפואי רמב"ם במצב קשה ולא יציב.
פרמדיקית מד"א שובל ארביב סיפרה: "הצעיר שכב לצד הדרך כשהוא סובל מפציעות חודרות קשות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו לא יציב".
בהמשך נמסר כי בבית החולים נקבע מותו של הפצוע, מוחמד מריד.
אתר חדשות פלילי >>>
רשימת עורכי הדין הפלילים המומלצים >>>
שוטרי מרחב כרמל הגיעו לזירת האירוע, החלו באיסוף ממצאים יחד עם חוקרי זיהוי פלילי, הציבו מחסומים וביצעו סריקות נרחבות לאיתור חשודים.
במשטרה ציינו כי הרקע לאירוע פלילי, והחקירה בעיצומה.
עדכון (18 ספטמבר)
כוחות מיוחדים של יחידת הגדעונים 33 בלהב 433 פשטו הלילה על מבנים ברמאללה ועצרו שלושה חשודים תושבי חיפה, שלטענת המשטרה נמלטו מהעיר לאחר הרצח.
חקירת הרצח הוטלה על היחידה המרכזית של מחוז חוף, שהצליחו להתחקות אחר החשודים וגילו שנמלטו לרמאללה.
מהחקירה עולה כי הרקע לאירוע הינו סכסוך אקראי שהתגלע בין המעורבים, התפתח לדין ודברים והסתיים באלימות בדקירתו למוות של המנוח.
המשטרה תבקש מבית המשפט להאריך את מעצרם של החשודים.
פרטים נוספים בהמשך









