נתניה: פריט נפץ הושלך לעבר בית של קרוב משפחה של עבריין שנרצח

שתף כתבה עם חברים

פיצוץ עז נשמע הבוקר בנתניה (16 בפברואר).

סמוך לשעה שש בבוקר התקבל דיווח על פיצוץ שנשמע בשכונת קרית נורדאו בעיר וגרם לבהלה רבה בקרב תושבי השכונה.
כוחות הצלה ומשטרה שהוזעקו למקום איתרו שרידי פריט נפץ שהושלך באזור שדרות פנחס לבון בעיר. לא דווח על נפגעים באירוע אך נגרם נזק. המשטרה סגרה את הזירה, חבלן אסף את הממצאים ונפתחה חקירה לבירור נסיבות המקרה שהתרחש על רקע פלילי.
נבדק אם מדובר ברימון רסס או מטען חבלה.
על פי התושבים, לאחרונה עלה באש רכב בסמוך למקום. כעת גם נבדק אם ישנו קשר בין האירועים.
"זה כבר פעם שנייה בתוך שבועיים", כתב אחד הדיירים ברחוב. "לפני זה שרפו רכב שהתפוצץ והרכב שלי היה לידו וגם נשרף. נהיה פה פחד אין מספיק מצלמות בקריית נורדאו . כמעט ואין , ואין מספיק משטרה .ילדים לא צריכים להתעורר בפחד".
תושב אחר העיד: "ראיתי מישהו רץ ממש מהר ושניה אחרי זה פיצוץ בכניסה לבית של מישהו".
לאתר פוסטה נודע כי החשד שנבדק כי פריט הנפץ שהתפוצץ  הלילה כוון כנגד רכושו של קרוב משפחתו של עבריין שנרצח לפני מספר חודשים. עוד נודע כי בחודש יולי כבר התפוצץ מטען מתחת לרכבו של אותו קרוב משפחה.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *