אישום: אקדח שנגנב עם כספת ב-2018, שטרות מזויפים בארון הבגדים

שתף כתבה עם חברים

כתב אישום נגד תושב חולון בטענה שהחזיק אקדח טעון ו-19 שטרות מזויפים של 200 שקל

החיפוש בארון הניב תוצאות (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגש כתב אישום נגד קונסטנטין גיימשליישוילי (39) מחולון, המייחס לו נשיאת נשק והחזקת שטרות כסף מזויפים.
החשוד הועמד לדין בתום חקירת משטרת בת-ים במרחב איילון.

לפי כתב האישום, ב-22 בנובמבר החזיק הנאשם באקדח טעון ובו מחסנית עם 11 כדורים, ונשא אותו בעת שיצא מביתו. מהחקירה עולה עוד, כי הנאשם נסע ברכב מסוג מרצדס שבו נהג אדם אחר, למשרד בראשון לציון, כשהוא אוחז בתיק ובו האקדח הטעון. מהמשרד נסע הנאשם לפגישה בטייבה, כשהאקדח עדיין ברשותו.
בנוסף נטען, כי בארון בחדר שינה בביתו החזיק הנאשם 19 שטרות מזויפים של 200 שקל, ובסך הכל 3,800 שקל בשטרות מזויפים.

בבדיקה התברר כי האקדח שהחזיק הנאשם היה בתוך כספת שנגנבה בשנת 2018 בהתפרצות לדירה בהוד השרון. לא ברור כיצד ומתי הגיע הנשק לידי הנאשם.
כך או כך, התשתית הראייתית נגד הנאשם, שמיוצג על ידי עורכי הדין עמית שלף ומיטל אור שלם, מתבססת על דוחות פעולה משטרתיים, עדויות שנגבו וחוות דעת ביחס לנשק ולשטרות.

יש לציין כי החשוד שמר בחקירתו על זכות השתיקה לרוב, אך כן טען שהוא מסוכסך עם אנשים שונים. בנוגע לשטרות הודה בהחזקתם ובידיעתו כי הם מזויפים.
לצד כתב האישום הוגשה בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים.
בדיון שהתקיים אתמול טענו הסנגורים לאחר שבחנו את חומרי החקירה, כי ישנו כרסום בראיות וביקשו לשחרר אותו לחלופת מעצר (8 דצמבר).

השופט עלאא מסארווה החליט בתום הדיון לשלוח את החשוד לשירות המבחן לצורך הכנת תסקיר, זאת בטרם יקבל החלטה לגבי המשך מעצרו או שחרורו לחלופת מעצר.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *