סם או אבקה של קונדטוריה? הארכת מעצר לצעיר מראש העין

שתף כתבה עם חברים

עורך הדין טען כי אין למשטרה כל אינדיקציה כי האבקה שאותרה היא סמים. השופט ביקש מצידו חוות דעת סם בהמשך החקירה

חלק מהסמים שנתפסו (דוברות המשטרה)

בלשי תחנת ראש העין במחוז מרכז עצרו השבוע שני חשודים בהחזקת אמצעי לחימה שונים, חומרים החשודים כסם המוסלקים בחלקם בעוגיות ומסטיקים ומכונה המשמשת על פי החשד לייצור שלגוני סמים.

במהלך הפעילות זיהו הבלשים אדם חשוד ולאחר זמן קצר עיכבו אותו וביצעו חיפוש בדירתו, שם תפסו הבלשים – אלפי שקלים במזומן החשודים כמזויפים, אקדחי איירסופט, שני רובי איירסופט, כוונות לירי, דורגלים, כדורי ברזל רבים המשמשים לירי מרובי האיירסופט, כ-30 אלף שקלים במזומן, עשרות שקיות מסטיקים המכילים חומר החשוד כסם וכ 6- עוגיות המכילות אף הן חומר החשוד כסם. כמו כן תפסו הבלשים מכונה לייצור שלגונים המכילים קנאביס וכ-15 ק"ג חומר החשוד כסם.

בתום הפעילות עצרו הבלשים את החשודים – ברוך גולדשטוף מראש העין (27) וחשוד נוסף מירוחם, ולאחר חקירתם שוחרר החשוד מירוחם ואילו גולדשטוף נכלא.

ב-9 באוקטובר הוא הובא להארכת מעצרו בבית המשפט השלום בפ"ת. סניגורו של גולדשטוף, עורך הדין קובי בן שעיה, טען בדיון כי אין ראיות מוצקות הקושרות את מרשו לעבירת סחר בסמים, וכי מדובר בכמות קטנה של אבקה המשמשת לקונדיטוריה ולא בסמים. הוא ציין שמרשו נעצר עם מספר גרמים בודדים, ושאין לו עבר פלילי בסמים אלא עבירה קודמת של תקיפה. עו"ד בן שעיה ביקש לשחרר את מרשו, אב לילדה, לבית הוריו בשל הכמות הזעירה והעובדה שלא הוצגה כמות מדויקת של הסם.

בתום הדיון, השופט דן באומן, שעיין בחומרי החקירה, קבע כי יש מסוכנות שיבוש והאריך את מעצרו של החשוד בארבעה ימים ועד 13 לאוקטובר, תוך שהוא מציין כי בהיעדר חוות דעת סם יהיה קשה להאריך את מעצרו בהמשך.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *