זירת הפיצוץ בטירה (צילום: באמצעות רשתות חברתיות)
גבר נהרג לפנות ערב בפיצוץ רכב בעיר טירה שבמשולש (11 בינואר).
סמוך לשעה 16:25 התקבל דיווח על רכב שעלה באש כתוצאה מפיצוץ בטירה. עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום, צוותי מד"א , כיבוי ומשטרה אשר הבחינו בגבר, סביב שנות ה – 30 לחייו, אשר היה מחוסר הכרה ונפצע אנושות. צוותי רפואה ביצעו בדיקות רפואיות אך תוך זמן קצר נקבע מותו לאחר שסבל מכוויות קשות.
המונים התקלו בזירת האירוע (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
חובש רפואת חירום במד"א מואמן קאסם סיפר: "ראינו את הרכב בוער באש, בזמן שלוחמי האש מבצעים פעולות כיבוי. בתוך הרכב ישב גבר כבן 30 מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
בנתיים, לוחמי האש השתלטו על הלהבות ועשרות רבות של תושבים התקהלו בזירת הפיצוץ. שוטרי מרחב שרון שהוזעקו למקום פתחו בחקירת נסיבות המקרה. הרקע פלילי, אך טרם ברור אם מדובר בחיסול או בתאונת עבודה בעת הובלת מטען. על פי המשטרה, זהות הגבר טרם ידועה.
סממ"ז מרכז, תת ניצב דוד פילו, סיים הערכת מצב מיוחדת בזירת האירוע, יחד עם פיקוד המחוז ומרחב שרון, במסגרתה סקרו בפניו את הממצאים שנאספו עד כה, בהיבטי המודיעין, החקירות וניתוח הזירה וסביבותיה. סגן מפקד המחוז ציין בתום הערכת המצב, כי מדובר באירוע חמור, כאשר חקירת הרצח הוטלה על היחידה ללוחמה בפשיעה במרחב שרון, לצד תגבור כוחות.









