רכבים של סרבני מס בשווי 3.7 מיליון שקלים עוקלו במבצע של היחידה הצפונית

שתף כתבה עם חברים
עיקולים באזור עכו (דוברות המשטרה)

רשות המסים ומשטרת ישראל פעלו באזור עכו ועיקלו 10 כלי רכב בגין חובות המסתכמים במליוני שקלים (27 דצמבר).
במסגרת פעילות מבצעית "מסלול בטוח" והמאבק הלאומי לטיפול בפשיעה בחברה הערבית – פעלה אתמול היחידה הצפונית לאכיפת הגבייה ברשות המסים (הוצל"פ חיפה) יחד עם משרד מע"מ אזורי עכו ושוטרי  תחנת גליל מערבי בשת״פ לוחמי יס״מ אשר באזור מכר, ג'דידה ואבו סנאן.

הפעילות כללה איתור של סרבני מס, חלקם יעדי משטרה, שצברו חובות בהרשאה למס הכנסה ומע"מ עכו ומסמ"ק נצרת, בסכום כולל של כ-3.7 מיליון שקלים.
לפעילות קדמו הכנה מוקדמת ואיסוף מודיעין והשתתפו שני גררים, ניידת משטרה וכוח יס"מ. במסגרת הפעילות נתפסו ועוקלו 10 כלי רכב, חלקם רכבי יוקרה וטרקטורונים.
מרשות המסים ומשטרת ישראל נמסר כי "נמשיך לפעול בכל הכלים העומדים לרשותן ובשיתוף פעולה על מנת לאכוף את כלל החוקים בכל מקום וזמן, וזאת על מנת לשמר את המשילות ויכולת ההרתעה ולהביא בין היתר להגברת השוויון בנטל המס בקרב האזרחים".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *