
ברק נגר (29) מקריית ים ירד בחודש דצמבר 2016 לסופ"ש בעיר הכי דרומית במדינה. הוא השתכן במלון "פרימה מיוזיק" והיה בטוח שזה יהיה סוף שבוע חלומי. מהר מאוד האווירה החיובית והשמחה של נגר הפכה לכעס ועצב, לאחר שנעצר על ידי שוטרי תחנת אילת.
מכתב האישום המתוקן שהוגש נגד נגר עולה, כי הוא שתה משקאות אלכוהוליים בחדרו ובשעת לילה מאוחרת החל להרעיש ולהטריד את מנוחתם של האורחים מהחדרים הסמוכים. קב"ט המלון עלה לחדר עם עובד נוסף כדי לברר את סיבת הרעש, ולאחר שפנו לנגר וביקשו ממנו לחדול ממעשיו, נטען כי הוא הגיב באלימות, שבר חפצים במלון (טלוויזיה, רמקול, זכוכית באמבטיה ומנורה), ולאחר מכן אף היכה בפניו את הקב"ט ההמום, שעזב את החדר וירד ללובי כדי להזעיק משטרה. נטען עוד כי נגר לא נרגע, ירד ללובי בסערה והמשיך לתקוף את הקב"ט. בשלב מסוים הוא נעצר והובא לתחנת המשטרה באילת. זמן קצר לאחר האירוע יצר קשר עם הנהלת המלון ושילם פיצוי של 1,884 שקל על הנזקים שגרם, ואף פיצוי של 3,000 שקל לקב"ט אותו תקף.
סנגורו של הנאשם, עו"ד יעד נוה, הצליח להגיע עם הפרקליטות להסדר טיעון שהוצג בפני השופטת ליאורה אדלשטיין מבית משפט השלום באילת. בפרקליטות ציינו בטיעונים לעונש כי "הנאשם הודה בהזדמנות הראשונה, לקח אחריות על מעשיו וחסך מזמנו היקר של בית המשפט, ואף שילם פיצוי למתלונן ולמלון. לאור האמור אנו סבורים כי ההסדר אליו הגענו עומד במתחם הענישה המקובל בעבירות מסוג זה, לכן נבקש לכבד את ההסדר". עו"ד נוה אמר בבית המשפט: "התשלום בגין הנזקים שנגרמו בבית המלון שולמו מיד לאחר האירוע ולא לאחר הגשת כתב האישום. נפנה את בית המשפט למסוכנות העולה מהנאשם שהיא מסוכנות בינונית נמוכה. העונש לא חורג לקולא או לחומרא המצדיק את התערבות בית המשפט ולכן נבקש לאמץ את ההסדר".

השופטת אדלשטיין כתבה בהחלטתה: "לאחר ששקלתי את טיעוני הצדדים, מצאתי לנכון לאמץ את הסדר הטיעון שהינו סביר והולם בנסיבות העניין. נתתי משקל לעברו הבלתי מכביד של הנאשם, לעובדה שהנאשם שילם פיצוי בגין הנזק שנגרם למלון ואף הפקיד את הפיצוי למתלונן".
מעבר לשלושה חודשי עבודות שירות שהוטלו עליו, השופטת אדלשטיין דנה את הנאשם לשלושה חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים, וכן התחייבות בסך 3,000 שקל אותם נגר ישלם אם תוך שנתיים יבצע עבירה דומה.









איזה בתי משפט – בושות
התנהג כמו עבריין ויוצא מזה בזול
אם היה מתנהג ככה ברוסיה היה נכנס ל-12 שנה לכלא בלי יותר מדי דיבורים