הוד השרון: אסיר משוחרר נורה למוות לעיני ילדיו

שתף כתבה עם חברים

אלמוני הגיע לחלק האחורי של יחידת הדיור בה התגורר המנוח וירה לעברו, דרך החלון של הדירה, מספר רב של כדורים

כוחות משטרה וזק"א בסמוך לזירת החיסול

עומר בנאי, בן 36, ירושלמי במקור שהתגורר בימים אלו בהוד השרון, חוסל הערב (9.12.19) בשכונת נוה נאמן.

סמוך לשעה 20:10 התקבל דיווח על קולות ירי ופצוע ברחוב המכבים בהוד השרון, לא הרחק מקניון "שרונים". עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות מד"א, איחוד הצלה ומשטרה אשר איתרו גבר מחוסר הכרה. חובשים ופראמדיקים העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה, שבסיומן נקבע מותו. הלווייתו תתקיים ב – 11 בדצמבר.

כוחות משטרה של מרחב שרון סגרו את הזירה והחלו בחקירה. הרקע לאירוע הוא פלילי, אך המניע טרם ברור. על פי חלק מהעדויות, מזירת האירוע נראה נמלט רכב בכיוון כללי ג'לג'וליה.
ל"פוסטה" נודע כי ההרוג מוכר למשטרה. בנאי, בעל עבר מכביד בעבירות סמים, אלימות ורכוש שבין היתר בשנת 2007 הורשע בנסיון שוד של בני זוג בשכונת עין כרם בירושלים ונלכד על חם על ידי שני שוטרים שהוזעקו לדירה. בגין שוד זה וכן לאחר שהורשע בעבירות שונות הספיק לרצות עוד שורה של מאסרים, בין היתר בני ארבע וחמש שנים. למעשה כבר עד גיל 29 הוא שהה קרוב לעשור במצטבר מאחורי סורג ובריח. לפני חודשים ספורים השתחרר ממאסרו האחרון.

לפי הדוח הסוציאלי שלו, גדל במשפחה נורמטיבית אבל חי חיי רחוב ופשע מגיל צעיר מאוד, והסתבך בעבירות רבות, סמים, גניבות, התפרצות, שוד מזוין ותקיפת שוטר. בין יתר עיסוקיו הוא עבד בתחום ההלוואות הקטנות, באמצעות כספים שקיבל מארגוני פשיעה, ירושלמים ואחרים. בשנת 2009, בהיותו בכלא, נישא לאישה שאותה הכיר עוד מתקופת התיכון.

מהפרטים הידועים כעת עולה כי נראה שהמתנקש או המתנקשים תכננו היטב את החיסול. על פי תושבים המתגוררים בסמוך, כפי שנודע לאתר פוסטה, אלמוני הגיע לחלק האחורי של יחידת הדיור בה התגורר המנוח וירה לעברו, דרך החלון של הדירה, מספר רב של כדורים  – וכל זאת לעיני ילדיו ששהו עמו. נראה כי היורה ידע בידיוק כיצד להגיע אל החלק האחורי של ביתו של המנוח מבלי לעבור ברחוב עצמו – בכך לא לחשוף את עצמו לתיעוד של מצלמות אבטחה הן של הבתים הסמוכים והן של הקניון שנמצא כמה מאות מטרים מהבית.

לצד גביית עדויות, במשטרה החלו בבדיקה מעמיקה של המצלמות בכל האזור בניסיון בכל זאת לאתר מצלמה שתיעדה את היורה.

פרטים בהמשך

 

השארת תגובה

3 תגובות על “הוד השרון: אסיר משוחרר נורה למוות לעיני ילדיו”

  1. ימח שמם וזכרם לעשות מעשה כזה לייד ילדיו ולהרוס את חייהם בראיה של הדברים האלה….

  2. עולם הפשע של היום זה לא מה שהיה פעם אין כבוד ואין רחמים לא על ילדים ולא על נשים עולם של סמרטוטים מי שעושה דבר כזה ליד ילדים קטנים הוא הומו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *