
לשכת עורכי הדין לא נשארת אדישה לירי הרקטות המסיבי. ראש הלשכה, עו"ד אבי חימי, יצא לדרום לפגוש עורכי דין ותושבים הנמצאים באווירת מלחמה.
"באתי לחזק את תושבי הדרום. כעת אנו בבית משפט השלום באשקלון, וחווים צבע אדום אחרי צבע אדום", אמר חימי. "אני מבקש לשלוח את תנחומינו לחבר הלשכה, עו"ד יצחק אגדי, שאחיו משה אגדי ז"ל נהרג הלילה מירי שפגע בבניין מגוריו באשקלון".
"כמי שגדל בקרית שמונה וחווה על בשרו את המתח והחרדה המאפיינים את החיים בצל ירי הטילים, היה לי חשוב להגיע לשטח ולפגוש את חברינו ממחוז הדרום שממשיכים לעשות את מלאכתם ולקיים את שגרת חייהם בתוך מציאות בלתי נתפסת", הוסיף חימי, "הבטחתי להם שהלשכה תעשה כל הניתן והאפשרי כדי לסייע להם בהתמודדות המורכבת הזו, ותפתח את משרדי הלשכה במרכז לכל עו"ד המבקש לפגוש לקוחות. נמשיך לחזק אותם ואת עורכי הדין המצוינים ממחוז הדרום, גם כשישובו השקט והביטחון למחוזותינו".

חימי סייר בבית משפט השלום באשקלון, ופגש שם את עו"ד גיא זהבי, שהגיע לדיון במדים. זהבי, סגן אלוף במילואים, הוא סגן מפקד חטיבה בפיקוד העורף וגויס בשבת בבוקר בצו 8.
עם חימי נמצא עו"ד אלעד דנוך, מ"מ ראש מחוז דרום בלשכת עורכי הדין, שמתמודד לתפקיד ראש המחוז. דנוך, תושב אשקלון, סיפר על מטחים ללא הפסקה. "לצערי הרב, אנחנו 'מתורגלים' במרכאות, אבל לא מגיע לנו ולילדי העיר לעבור את זה. מכאן אנו שולחים את תנחומינו הכנים לעו"ד יצחק אגדי על מות אחיו. אנחנו חזקים ונמשיך להישאר מאוחדים".







אבי חימי! אין כמוך אוהבים אותך